25 Ağustos 2010 Çarşamba

Adam Ezmece Oyunu Oyna

Adam Ezmece 2 Oyunu Oyna









Adam Ezmece 2 oyna
Adam Ezmece 2 oyunu oyna1. PLAY tıkla 2. START tıkla 3. MULTIPLAYER tıkla RUN OVER = Adam ezmece BOXS = Kutulari yakala Sol altta verilen süre içerisinde kim en çok puan elde ederse o kazanıyor.

Fireman Oyunu Oyna

FireMan Oyunu Oyna









FireMan oyna
FireMan oyunu oyna1 veya 2 kişilik oynanabilen bir oyun en başta seçiminizi yaptıktan sonra oyundaki oyuncu sayısınıda ayarlayabiliyorsunuz. (birden üçe kadar) oyundaki amaç kutuları patlatıp çıkan puan veya ekstraları toplamak en sonundada rakibinizi yada rakiplerinizi bıraktığınız bombalarla yok etmek. DİKKAT kendi bombanıza yakalanmayın!

Streetfighter 2 Oyunu Oyna

Streetfighter 2 Oyunu Oyna









Streetfighter 2 oyna
Streetfighter 2 oyunu oynaÖnce Oyuncu 1 sonrada Oyuncu 2 adamını seçiyor. Sonra Dövüş Başlıyor...

Zorro tank Oyunu Oyna

Zorro Tank Oyunu Oyna









Zorro Tank oyna
Zorro Tank oyunu oynaStart Game ile tek kişilik Death Match ilede 2 kişilik oluyor, iki şıktan bişirini seçtikten sonra Start ile oyuna başlıyorsunuz. Amaç : oyunda yapmanız gereken tankınızla ateş ederek düşmanlarınızı yok etmek, bu tankla zıplayarakta ateş edebilirsiniz. Death Match seçerek karşılıklı arkadaşınızlada savaşabilirsiniz.

Gunman Oyunu Oyna

Gunman Oyunu Oyna









Gunman oyna
Gunman oyunu oynaRakibini kurşuna diz :-) Bir kişilik için tek mermiye iki kişilik için iki mermiye basıyorsunuz,

Vxr Oyunu Oyna

Vxr









Vxr oyna
Vxr oyunu oynaBir veya iki kişilik oynanabilinen bir oyun (sol alttan seçebilirsiniz), yarışmak istediğiniz arabanızı ortadan seçtikten sonra Go ile oyuna başlayabilirsiniz, rakibinizden önce 4 turu bitirmelisiniz, yoldaki su veya yağ olan yerlerden uzak durun tur sonu Boşluk ile diğer levele geçiyorsunuz.

Slaps

Slaps









Slaps oyna
Slaps oyunu oynaOyun başladıktan sonra tek ve ya iki kişilik seçiyorsunuz.. Sonra X ve Z tuşları ile oynuyorsunuz.. Bildigimiz El yakmaca oyunu...